Thursday, May 24, 2007

Ny community sida från COREL

OBS! Jag har fått veta att många sökningar på "Kläddesign hamnar på denna artikel, därför länkar jag till en mer korrekt artikel jag skrev om CorelDRAW som används som program för just Kläddesign. Läs mer här>


Corel, programtillverkaren, snart den ende konkurrenten till Adobe, har skapat en efterlängtad community site med olika forum för de som arbetar med, vill eller tänker arbeta med Corels programvaror, såsom CorelDRAW Graphic Suite, som bland annat innehåller: CorelDRAW® , Corel® PowerTRACE, Corel® PHOTO-PAINT® , Corel CAPTURE™  och mycket mer. Och program såsom Corel DESIGNER Technical Suite, Corel DESIGNER Professional och Corel DRAWings. Corel är även programmakare av Corel Ventura (DTP), Corel Painter och Corel Word Perfect (Office program) för att nämna några.

På Forumet www.coreldraw.com finns det sub-forum för i stort sett alla programvaror som är byggda på samma kärna. Nya som gamla versioner. Jag har själv blivit medlem på forumet och har sett att många erfarna och avancerade användare besöker forumet och svarar och tipsar samt nybörjare. En bra källa för att få experthjälp av andra användare.


Stefan Lindblad
Illustratör & konstnär

No comments: