Thursday, July 02, 2009

CorelDRAW & Photo-Paint som en Viewer

Du kanske inte vet det, men du kan använda CorelDRAW Graphics Suite X4 som en viewer av interna CorelDRAW och Photo-Paint filformat, även efter testversionens provtid upphört. Dessutom kan ni prova på själva programsviten. Här är ett citat från en av Corel Corps Product Managers berätta om just detta: Gérard Metrailler.
Citat från Gérard på Corel corp:

Ett av de önskemål som vi har fått på en regelbunden basis har varit en CorelDRAW och Corel PHOTO-PAINT viewer. Det har alltid varit en mycket intressant punkt i diskussionerna internt om hur vi skulle kunna göra detta. Goda nyheter: Med CorelDRAW Graphics Suite X4 finns nu en viewer ... och här är den information om hur du får det: bara att hämta och installera testversionen.

Testversionen av CorelDRAW Graphics Suite X4 ger dig möjlighet att testa den fulla versionen under 15 dagar. När provperioden är över blir automatiskt programsviten till en Viewer. Och inaktivera endast alla output funktioner såsom spara, skriva ut ... Du kommer fortfarande att kunna använda produkten, men du kommer inte att kunna spara dina skapelser. Detta innebär att du kan visa CorelDRAW och Corel PHOTO-PAINT filer med jämna mellanrum utan att behöva skriva ut / spara dessa dokument.

Det här ju ett utmärkt tillfälle för alla som på något sätt arbetar med grafiska materail. Allt från professionella tryckerier, tidningsredaktioner, reklambyråer, marknadsavdelningar och så vidare, att testa programsviten.

Stefan Lindblad
Illustratör & konstnär

No comments: