Thursday, September 03, 2009

Bok & Biblioteksmässan öppnar 24-27 september 2009


Den svenska bokmässan i Göteborg öppnar i september, 24-27. Spanien är i fokus i år. Jag kommer att vara där den fredag 25, och besöka bland annat förlag som jag har gjort omslag och illustrationer till, och andra förlag och intressanta utställare. För att citera pressmeddelandet på bokmässan webbplats:

"
Bokmässan är en fyra dagar lång litteraturfest. På de många scenerna och bland montrarna möts författare, nobelpristagare, förlag och bokälskare för att tillsammans utforska det skrivna ordet. Välkommen du också!
Den 24-27 september i år går mässan av stapeln för 25:e året i rad. I år har vi Spanien och spanskspråkig litteratur i fokus. Världsnamn som Isabel Allende, Bernardo Atxaga, Rosa Montero, Javier Marías och många fler kommer att spegla var spansk och latinamerikansk litteratur står i dag. Totalt ingår ett 40-tal seminarier i det spanska temat.
På årets Seriesöndag är det premiär för Animerade Rummet, där det mest intressanta inom svensk animation presenteras i samarbete med Göteborg International Film Festival. Seriesöndag gästas i år av en legendarisk svensk serietecknare - Jan Lööf, mannen bakom klassiker som Skrot-Nisse, Felix och Ville.

Omfattande seminarieprogram

Programmet innehåller i år över 440 seminarier, med cirka 800 medverkande från 25 länder. Här kan du ta del av det digra programmet!"

Jag kommer att vara på bokmässan den 25: e, fredag hela dagen, från 10:30 på morgonen. Om du är en förläggare, redaktör, bibliotek eller liknande, och vill boka ett möte på mässan, kontakta mig via min hemsidas kontaktsida: www.canvas.nu eller www.stefanlindblad.com, där finns telefon & emailadress.


Ha kul på mässan!Stefan Lindblad
Illustratör & konstnär

No comments: