Thursday, January 13, 2011

Vektorisering av logotyper

Behöver du vektorisera en logotyp eller någon annan sorts bild?


Pris från 795:- exkl. moms
Begär offert via stefan@canvas.nu
Läs mer på min hemsida/tjänster


VEKTORISERING AV LOGOTYPER - TRYCKORIGINAL
Jag utför vektorisering av professionell kvalité. Om du redan har en logga som du är nöjd med men där originalet endast finns i pixelbaserat format eller kanske till och med bara som en ruffig skiss på ett papper  istället för i vektorbaserad grafik - detta kan jag hjälpa till med. Jag skapar ett korrekt tryckoriginal/vektoriserad logotyp för tryck och webb. Er vektoriserade logotyp levereras på DVD/CD och/eller digitalt via nedladdning. Logotypen kommer kunna användas av alla seriösa dataprogram och tryckerier. Ni får en kvalitétsprodukt. Er vektoriserade logotyp levereras på DVD/CD och/eller digitalt via nedladdning.

Pris är baserat på bland annat logotypens komplexitet. Hur mycket arbete som krävs. I de flesta fall tar en logotyp 1-2 timmar men ibland mer. Jag debiterar som lägst en timmes arvode + moms. Utöver detta INGA startavgifter, gömda avgifter eller liknande. Priset blir fast och överenskommet i förväg.

Er vektoriserade logotyp levereras i filformaten:
CDR, EPS, AI, PDF  - Vektoriserat filformat lämpligt för tryck och kan storleksförändras utan kvalitéförsämring. JPEG, GIF, PNG - Webb & digitalt bruk samt TIFF om så önskas.

Läs mer på min hemsida/tjänster

Stefan Lindblad
Illustration & grafisk form

No comments: