Thursday, November 03, 2011

Zlatan Ibrahimovic book
For more in English, please cklick here >

Zlatan Ibrahimovic & David Lagercrantz bok “Jag är Zlatan” har fått en hel del besökare att hamna på min blogg. Både denna på svenska samt min engelska språkversion (Klicka brittisk flagga ikon). Här nedan listar jag de online-bokhandlare som säljer boken i Sverige. På den engelska språkversionen lägger jag till utländska online stores ett tag till, åtminstone tills en engelsk version kommit ut.
Varför skriver jag om boken?
Jag upptäckte att besökarantalet per timme och dag som sökte efter Zlatans bok började droppa in på min blogg. Troligtvis på grund av att jag en gång skrev om Zlatan när han gick till Barcelona. Jag skriver inte om sport generellt och hade inte nämnt boken ens, så det var lite överaskande. Men så många droppade in här på bloggen att jag ville hjälpa till med att åtminstone lista de större online bokhandlare som säljer boken. Av ren vänlighet.

OBS!
Jag har INTE någonting med denna bok att göra. Vänligen kontakta Albert Bonniers förlag med era frågor!
http://www.albertbonniersforlag.se/


Och vad hände sen?
Det som sen hänt efter att jag skrivit dessa två inlägg, en på vardera svenska och engelska språkversions bloggen, har det rasat in besökare på mina bloggar, speciellt den engelska.


Stefan Lindblad
Illustrationer, grafisk form, vektoriseringar & konstNo comments: